Archief

World Of Warcraft voor ballen!

Vele duizenden virtuele golfers over de hele wereld zijn dagelijks met elkaar verwikkeld in heftige potjes digitale golf. Het concept is even simpel als verslavend. Hoe langer je speelt, des te meer punten en geld je verzamelt. Met de punten verhoog je je niveau (kracht, techniek, accuratesse, uithoudingsvermogen), met het geld kun je betere spullen (stokken, ballen, kleding, etc) kopen. Via een online shop kan iedere deelnemer vervolgens nog betere clubs en power-ups kopen, waarmee je sneller een hoger niveau haalt… lees hier verder het verhaal van een verslaafde golfgamer.. op pcmweb.nl, of ga hier direct naar de officiel website van Shot-Online

0 reacties op World Of Warcraft voor ballen!

  • Anonymous zegt:

    Ik heb reeds de software gedownload en gisteren voor het eerst rondgelopen. Ziet er erg leuk uit en in ben in afwachten tot we via GolfersvanNederland onze eerste virtuele toernooi kunnen gaan houden.

    BekkemaM

Social Media
Buienradar