Archief

De Ryder Cup 2006 begint vandaag

Van 22 tot en met 24 september vindt in Ierland op de Palmer Course van de K Club de Ryder Cup 2006 plaats. Het is de strijd tussen de Europa en Amerika waarbij het vooral gaat om de eer en het grote prijzen geld.

Het team van Europa bestaat uit:
Captain: Ian Woosnam en de spelers zijn: Darren Clarke, Paul Casey, Luke Donald, Sergio Garcia, Padraig Harrington, David Howell, Robert Karlsson, Paul McGinley, Colin Montgomerie, José Maria Olazábal, Henrik Stenson en Lee Westwood


Het team van Amerika bestaat uit:Captain: Tom Lehman en de spelers zijn: Tiger Woods, Phil Mickelson, Jim Furyk, Chad Campbell, David Toms, Chris DiMarco, Vaughn Taylor, J.J. Henry, Zach Johnson, Brett Wetterich, Stewart Cink en Scott Verplank

Uitzendingen vind u hier. De officiele website hier, een eerder link hier en meer info op ThisIsGolf hier.

Social Media
Buienradar