Archief

penbare golfbanen (Golfen zonder GVB)

O


Je kunt mensen enthousiast maken voor golf door ze een (introductie) golfles te gegeven. Door lessen te nemen leer je de juiste golftechniek en bij een goede golfschool leren je ook meteen de meest belangrijke etiquette. Maar door alleen maar op de drivingrange te staan kan het enthousiasme wat verdwijnen. Wat je dan zou kunnen doen is met ze de baan op te gaan. Pas dan weet je waarvoor je al die lessen neemt.
Echter zonder GVB mag je bijna nergens terecht en ben je aangewezen op de openbare golfbanen. Deze zijn er niet veel in Nederland. Wat er wel is, is te vinden in het overzicht ‘Openbare golfbanen‘ op de Golfers van Nederland website.
Zo kun je bijvoorbeeld doordeweeks terecht op de Burggolfbanen in Nederland. Dit alleen als je samen met een iemand golft die minimaal GVB heeft. Daarnaast kun je (soms) terecht op Par 3 banen die bij de golfbanen aanwezig is.

Alle
Pitch & Putt banen zijn ook te bezoeken zonder GVB.
Mocht je een baan missen? Mail deze dan door naar info@golfersvannederland.nl
Social Media
Buienradar