Archief

ANWB GOLF en het KLM Open

De ANWB grijpt de KLM Open aan om goed veel promotie te maken voor hun organisatie. Samen met PinHigh staan ze met een grote stand in het ‘promo dorp ‘ tijdens dit event.

Golfers en golfbelangstellenden die tijdens de KLM Open dagen lid worden van ANWB Golf (slechts 50 – 70 euro) ontvangen een speciaal ‘KLM Open’ welkomstpakket ter waarde van 100 euro. Tot dit pakket horen o.a. greenfee vouchers voor Golfbaan Naarderbos en Golfbaan kasteel Engelenburg, de luxe Tee off Time banengids, een half jaar gratis lidmaatschap, etc.

Dus mocht je al lid willen worden van de grootste golfvereninging van Nederland (meer dan 4000 leden) , dan is dit misschien een goed moment, meer info vind je hier of via de officiele webpagina die je hier kunt vinden.

Social Media
Buienradar