Archief

Nederland zucht onder het golfspel

Nee. Golf is niet altijd leuk. Vooral niet als je hoopt je te onderscheiden en deel uit te maken van de elite. De website http://www.inzichten.nl/golf_1.htm geeft op een leuke manier inzicht in de wereld van ‘hole, par en green’ zonder belerend te zijn. Ook hebben ze een paar prima overzichtskaarten waar golfbanen in Nederland zijn aangegeven. Eigenlijk wel aparte logs waard, maar om te beginnen alle links:
pagina 1
pagina 2
pagina 3
pagina 4
pagina 5
pagina 6

Golf was ooit een elitaire sport die dan ook slechts door weinigen werd beoefend. Die tijden zijn voorbij: Nederland wordt bedolven onder de golfbanen en het eind is nog lang niet in zicht. Hele volksstammen bewegen zich over de baan. Golf is zelfs al doorgedrongen tot de wereld van de bedrijfsuitjes. Het is een mirakel hoe een sport die zo veel ruimte vraagt zich in een land met ruimtegebrek zo explosief heeft kunnen uitbreiden.

Social Media
Buienradar