Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Hitte en golf

Met ruim 30 graden op de thermometer is het aardig warm op de golfbaan heb ik gemerkt (en dat is een understatement). Men spreek in Nederland alweer van een hittegolf en daarom dacht ik dat dit wel een goed onderwerp voor een log zou kunnen zijn.

Wij hebben wat tips gevonden over wat je kunt doen op de golfbaan om te voorkomen dat je of als een kreeft van de baan komt of misschien helemaal niet meer. Onze grote vriend van de website David Leadbetter is sponsor van het Sun Awareness programma een initatief tegen huidkanker. Daarnaast staan er op deze Canandese site wat tips en zijn er vanuit de Southwest Valley ,waar ze deze warmte wel wat meer gewend zijn, de volgende zes tips gepubliseerd.

Social Media
Buienradar