Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
36 bezoekers online
28 gasten, 8 bots, 0 leden

Golfers Efteling weer tweede

Gewoon, zomaar een berichtje over een golfwedstrijd. Blijkbaar hebben de golfers van de Efteling een betere lijntje met de pers dan die van de winnaar (de Noordwijkse). Eigenlijk geen nieuws, maar ik vroeg me wel af wat een team van de Efteling kenmerkt. Misschien noemen ze hun driver ‘Lange Jan’? Of hebben ze een King Python in plaats van een King Cobra setje? Of maakt hun bal een droomvlucht? Of bestaat het team uit louter sprookjesfiguren?
Helaas het bericht heeft het alleen over: “Team Efteling: Tristan Bierenbroodspot, Joes van Uden, David van den Dungen, Steven Groeneveld, Maikel Vos en Maarten Voermans.
Misschien is de Maikel wel een echte vos..

Social Media
Buienradar