Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
1 gasten, 13 bots, 0 leden

Golfbanen in Nederland Deel II Golfclub Kralingen

Deze laagst gelegen polderbaan ter wereld (7 m beneden NAP!) maakt landschappelijk gezien deel uit van het Kralingse Bos. Kralingen is een van de weinige golfbanen die binnen de stadsgrenzen is gelegen. Men kan er vele bijzondere soorten bomen, planten en dieren tegenkomen. Het is de kortste baan met A-status in Nederland, maar zeker niet de gemakkelijkste. De smalle fairways en het vele water maken de in 1931 aangelegde baan tot een uitdaging voor elke golfer…. lees verder op de website (die nog niet helemaal compleet is)

Update: Voor greenfeespelers geldt in een flight een totale maximale handicap van 90.. het is maar even dat u het weer weet.

Social Media
Buienradar