Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
3 gasten, 15 bots, 0 leden

Nieuwe golfbanen noord Nederland


Golfbanen in noord Nederland is booming buisness.
Terwijl er in de rest van Nederland met moeite een 18 holes aangelegd kan worden, schieten de plannen voor golfbannen in het noorden als paddestoelen uit de lucht.
Zo stond vandaag in de krant dat de plannen voor een golfbaan in Groningen door zullen gaan. Dit ondanks eerdere artikelen in het Dagblad van het Noorden , zoals hier, is gisteren besloten om aan de westkant van Groningen samen met Grontmij een volwaardige 18 holes golfbaan aan te leggen.
Daarnaast wil in het noorden Meppel een golfbaan gaan aanleggen, zijn er plannen in Emmen en Marum.
In de buurt van Bedum praat men over de mogelijkheid van een golfbaan en in Sneek zijn ze naar jaren van overleg eindelijk begonnen met het bouwen van een golfbaan, net als bij Anjum. In Emmeloord (in hoeverre je nog spreekt over noord Nederland) zijn ze ook al druk bezig met het aanleggen.
Kortom het wordt een mooie tijd voor de golfliefhebber in het noorden van ons land!
Social Media
Buienradar