Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
1 gasten, 11 bots, 0 leden

Binnen tien jaar verdubbeling van golfbanen in Nederland

Het is al wat oud nieuws maar nog steeds goed nieuws.
Ik zag vandaag bij Emmeloord al een bord staan van Grontmij en golf, dus het zit er allemaal aan komen.
Wat is er aan de hand:
Grontmij en de Golf Management Groep (GMG) bekrachtigen woensdag 9 november hun samenwerking in de ontwikkeling, financiering en realisatie van vijftien golfbanen in de komende tien jaar. In oktober tekenden Grontmij en GMG een samenwerkingsovereenkomst met Fortis Vastgoed en ANWB. De alliantie wil het aantal golfbanen binnen een paar jaar verdubbelen en speelt hiermee in op de groeiende populariteit van de golfsport in Nederland… lees verder
Social Media
Buienradar