Archief

‘Nederland golft voor KiKa’; recordpoging Grootste Golftoernooi ter Wereld

Op vrijdag 27 juni 2014 organiseert Sporters in Actie een nieuwe poging voor het grootste ééndaagse Golftoernooi ter Wereld. Het huidige record uit 2012 is met 1584 deelnemers in handen van Golfbaan Spaarnwoude. Om dit record te verbreken proberen de organisatoren te golfen op zoveel mogelijk golfbanen tegelijkertijd. De recordpoging tijdens het Grootste Golftoernooi ter Wereld III is officieel aangemeld en goedgekeurd door Guinness World Records™.

Golfers van alle leeftijden en ieder niveau kunnen deelnemen aan dit unieke 9-holes evenement, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Ruim 50 Bekende Nederlanders waaronder Winston Post, Sebastiaan Labrie, Raymond van Barneveld, Bob de Jong en Pamela Teves zetten zich t/m 27 juni belangeloos in om het evenement tot een succes te maken. Voor meer informatie en deelnemende golfbanen zie www.sportersinactie.nl

 

Social Media
Buienradar