Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
21 bezoekers online
0 gasten, 21 bots, 0 leden

‘365 Days of Golf’ start op 12 april

Op 12 april a.s. start Arjan Vera (45 jaar) zijn grootse project ‘365 Days of Golf’ op golfbaan het Regthuys in Winkel. Tijdens ‘365 Days of Golf’ reist Arjan in een camper door Europa en golft (minimaal) een jaar lang elke dag. Het doel is om gedurende deze periode zoveel mogelijk golfbanen te bezoeken. Tijdens het golfen worden video-opnames van de baan gemaakt en gepubliceerd op de site WickedGolfers.com. Tijdens de tour gaat Arjan tevens op voor zijn Golf Teaching Pro certificering. Arjan’s vriendin Irene van Gent reist mee en neemt de communicatie en organisatie van de tour voor haar rekening. Hoewel de tour officieel start in Italië, vindt de officieuze start plaats in Nederland van 12 tot en met 15 april 2014.
Van 12 tot en met 15 april brengt Arjan Vera met genodigden een bezoek aan vier verschillende Nederlandse golfbanen. Op 12 april begint hij bij Golfbaan het Regthuys in Winkel (Noord-Holland), op 13 april speelt hij op Golfclub Liemeer in Nieuwveen, op 14 april bezoekt hij Golfclub de Dommel in St. Michielsgestel (Noord-Brabant) en de Nederlandse tour wordt afgesloten op 15 april bij De Peelse Golf in Evertsoord (Noord-Limburg). Tijdens deze dagen speelt hij met zijn genodigden 18 holes en vertelt hij alles over zijn ambitieuze plannen. Deze golfbanen zijn allen gekozen met een speciale reden, of omdat Arjan is uitgenodigd door een mede-golfer of door de directie van de baan of golfclub. Het is voor geïnteresseerden mogelijk om op deze dagen mee te spelen op de banen in Winkel, Nieuwveen en Evertsoord.
Arjan en Irene  reizen door Europa in een camper, een Mercedes Tabbart uit 1980. “Met deze camper reizen we van golfbaan naar golfbaan. We bezoeken de golfbanen die ons uitnodigen, op die manier houden we het geheel betaalbaar. In ruil voor een greenfee en een maaltijd maken we een video-opname van de baan, die wij publiceren op de site Wickedgolfers.com. Ondertussen zijn we uitgenodigd op een groot aantal banen in Zweden, waar we in juli zullen touren,” aldus Arjan Vera.
“Om de rest van de tour te bekostigen zijn we nog op zoek naar sponsoren en adverteerders. Deze partijen worden frequent genoemd op de blogs en sites over de road trip en kunnen zich ook profileren op o.a. camper en kleding.”
Arjan Vera woont en werkte jaren in Griekenland en in de winter in de Alpen. Na dit bijna 20 jaar te hebben gedaan gaat hij zijn droom achterna, minimaal 365 dagen achtereen golfen, reizen en golfvideo’s maken. Hij staat er niet alleen voor, zijn vriendin Irene van Gent ondersteund hem met goede voeding, yogalessen en de communicatieve kant van dit project.
Social Media
Buienradar