Archief

Uniekesamenwerking Golfschool Sluispolder en Van Rein instituut

fysiek-J+J-krtGolfschool Sluispolder en het Van Rein Instituut zijn een unieke samenwerking gestart met een nieuwe golfcursus. De cursus ‘Committed to YOUR swing’ is een samenwerking tussen golfprofessional en osteopaat, waarbij de golfer een fysiek programma krijgt aangeboden. Dit programma is ideaal voor golfers die zo lang mogelijk fit willen blijven, een fysieke beperking hebben of die gevoelig zijn voor blessures.

Golfprofessionals John Schipper en Jacqueline Kooiman (TPI gecertificeerd) zijn naast de techniek van golf al langere tijd bezig met het fysieke aspect van deze sport. Voor senioren is het nieuwe unieke programma uitermate geschikt om langer gezond en fit van de golfsport te kunnen genieten. Daarnaast houden beide professionals zich ook bezig om mensen met een fysieke beperking via golf (weer) te laten genieten van beweging, de natuur en de  buitenlucht.

Wilt u nu ook eens ervaren hoe leuk golfen is? Voor jong & oud, man of vrouw, fit en/of gezellig, golf is voor iedereen. Van maandag 24 maart t/m zaterdag 29 maart wordt door golfschool Sluispolder elke dag een gratis kennismakingsles georganiseerd. Professionals John Schipper en Jacqueline Kooiman willen u namelijk heel graag laten ervaren hoe leuk golf kan zijn. Meld u wel van tevoren aan (golfschool@sluispolder.nl), want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie kijkt u op www.sluispolder.nl

Social Media
Buienradar