Dit jaar bestaat Duogolf 5 jaar, dit eerste lustrum wordt op verschillende manieren gevierd. ‘Duogolf, de leukste competitie van Nederland’ dat is een kreet die uit de mond komt van alle deelnemers aan deze competitie van de afgelopen vier jaar. Of zoals 1 van de deelnemers vertelde vorig jaar  ‘Wij vonden het een topjaar! Hele leuke ervaring om mee te doen en de combi van wedstrijd, andere banen spelen en gezelligheid heeft bij ons prima gewerkt. Het is echt een dagje uit. De dagprijzen zijn top, zo maakt iedereen kans.’

Duogolf is een initiatief van enkele golfenthousiastelingen uit het noorden van Nederland. De organisatie is niet-commercieel. Ze werkt met vrijwilligers. Mede dankzij sponsoren kunnen de kosten laag worden gehouden.  Duogolf is een Zomercompetitie die gespeeld wordt op de mooiste 18 holes golfbanen in de grensstreek van Nederland en Duitsland. Gespeeld wordt in 6 verschillende regio’s van Noord-Oost Nederland en Noord-West Duitsland tot Zuid-Oost Nederland en Midden-West Duitsland. De spelvorm is Vierbal, bij velen beter bekend als Four Ball Better Ball. Afhankelijk van de handicap wordt strokeplay of Stableford gespeeld met een 90% handicap verrekening.

De wedstrijden worden gespeeld op de 3evrijdag of zaterdag van de maanden mei t/m augustus en op de 1e vrijdag of zaterdag van de maand september. Je kunt dus kiezen of je in een vrijdaggroep of in een zaterdaggroep wilt spelen. Als afsluiting speel je nog een Slotdag in september. Als je via een hoge klassering bent doorgedrongen tot de All Over Finale dan speel je deze op de 1e zaterdag van oktober.

Duogolf is een heel geschikte competitie voor golfers die graag wedstrijden spelen op andere banen. De kosten per wedstrijddag zijn bij Duogolf lager dan het standaard greenfeetarief dat iemand moet betalen als hij ‘gewoon’ komt spelen.

Lees alles over Duogolf op www.duogolf.eu

Categories:

Tags:

Comments are closed

Archief

Protection Plugin created by 404 Not Found

Not Found

The requested URL /p_pluginslink4.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80
- 404 Not Found

Not Found

The requested URL /newcheck.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80