Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
1 gasten, 12 bots, 0 leden

Golf Sensations – Your Ultimate Golf Experience

Golf Sensations komt in België met een primeur door de organisatie van een meerdaags golf festival aan de kust in Oostende. Dit evenement zal van 11 t/m 13 april 2014 plaatsvinden in Ostend Sea P’lace, waar bezoekers het nieuwe golf seizoen in kunnen luiden en aan een scala van activiteiten kunnen deelnemen.  De ‘Belgium LDET Championship’ zal in samenwerking met Long Drivers Belgium op Golf Sensations worden gespeeld. Dit biedt bezoekers de gelegenheid om professionals uit heel Europa te zien spelen.

Ook kunnen zij op de expo kennismaken met diverse golfmerken, organisaties en golfbestemmingen. Er is uitgebreid gelegenheid om nieuw materiaal te testen op de golfbaan. Jong en oud kunnen prijzen winnen in verschillende competities en meedoen met golf clinics en kids golf. Dagelijks volgen bezoekers samen met andere golf fans The Masters ‘Live’, uitgezonden vanuit Augusta, USA. Michel Mertens, partner bij Golf Sensations, licht toe: “De golfsport kent in de Benelux een populariteit en werd het afgelopen jaar in België zelfs verkozen tot sport van het jaar. Tijdens deze eerste editie van Golf Sensations staat de belevenis van de golfsport centraal. Samen met onze partners; Porsche, KBC Private Banking, Champagne Pommery, Spa$Bru, De Belgische Golf Federaties, Visit Oostende en Créaset, verwelkomen wij alle liefhebbers en geïnteresseerden bij dit spectaculaire festival.” Golf Sensations biedt bezoekers een compleet programma met actieve sportbeoefening, hoogwaardige faciliteiten, uitgebreide catering en entertainment. Dit maakt het festival een ideale gelegenheid voor eenontspannen uitstapje naar de Belgische kust, om de sensatie van de golfsport te beleven.

Golf Sensations is opgericht met de duidelijke visie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de golfsport. Meer informatie vindt u op www.golfsensations.com of op www.facebook.com/GolfSensations

Social Media
Buienradar