Archief

Pin High organiseert seminar ‘golf & beleggen’

Pin High organiseert op 24 en 25 mei 2014 een seminar dat bestaat uit golf op Het Rijk van Sybrook, dineren op Michelin-sterrenniveau en een presentatie van expert Peter van der Slikke over de ins en outs van private banking en beleggingen.

‘Golfers houden niet alleen van mooie banen, maar ook van lekker eten in een goed hotel én ze zijn geïnteresseerd in beleggen en financiën’, zegt de sales en marketing-manager van Pin High Golftravel, Matthijs Hermsen.

Pin High combineert deze interesses in een seminar en golf-arrangement. Hermsen: ‘In het vorig jaar met een Michelin-ster bekroonde Tuindorphotel ’t Lansink ontvangen we geïnteresseerde golfers met een lichte lunch, gevolgd door een boeiend en verhelderend seminar over private banking en beleggen onder leiding van een autoriteit op dit gebied, Peter van der Slikke. Van der Slikke is auteur van het bij banken gevreesde boek “Ontmaskerd”.’

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.nl

 

Social Media
Buienradar