Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
0 gasten, 18 bots, 0 leden

Het Rijk viert begin seizoen met ‘Vriendendeal’

De golfbanen van Het Rijk zijn door de zachte winter en het warme weer alweer qualifying. Om deze gunstige omstandigheden te vieren opent Het Rijk Golfbanen het golfseizoen met de Vriendendeal.

Hans Blaauw, algemeen directeur van Het Rijk Golfbanen: ‘Wanneer golfers met twee personen komen spelen mogen zij hun flight kosteloos aanvullen met vrienden. Twee + twee of twee + een gratis dus, hoe dan ook altijd een vriendenprijs.’

In de periode van 10 maart t/m 27 april 2014 kunnen golfers zo vaak als zij willen profiteren van de Vriendendeal van Het Rijk Golfbanen. Twee betalende spelers per flight mogen aan deze flight nog maximaal twee spelers gratis toevoegen.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar