Archief

Golfbaan Nistelrode voortvarend verder

Zo gaat het nieuwe clubhuis van Company Club De Hooge Vorssel eruit zien..

Dankzij de zachte winter ligt de uitbreiding van de golfbaan in Nistelrode voor op schema. Company Club De Hooge Vorssel hoopt baan en clubhuis zomer 2015 te openen. De golfbaan gaat van negen naar achttien holes, van 30 hectare naar 55 hectare. Het clubhuis groeit navenant mee. Om de natuur te compenseren kocht de company club 35 hectare landbouwgrond in de gemeente Bernheze. Al met al is er met het project ruim vijftien miljoen euro gemoeid.

De gemeente Bernheze heeft bedongen dat ook inwoners een balletje mogen slaan. Dat gebeurt via de Vereniging Greenfeespelers Bernheze. “We willen graag alvast proefdraaien, maar de company club houdt de boot af”, zegt Gerard van Dijk. “Daar hebben we nu absoluut geen ruimte voor. Als de baan klaar is, zijn ze welkom”, reageert manager Andr√© van Heumen.

Via Brabants Dagblad.

Social Media
Buienradar