Archief

Joost Hage nieuwe aanwinst voor Golfresort Harderwold

Met trots presenteert Golfresort Harderwold haar nieuwe PGA professional Joost Hage. Naast golflessen zal Joost Hage actief aan de slag gaan met het ondersteunen van Harderwold en het mede organiseren van evenementen, om zowel golfers als het bedrijfsleven enthousiast te maken voor Golfresort Harderwold.  Joost Hage wordt ook wel “the man with a mission” genoemd. “Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht” is zijn motto. Dat geldt voor alle categorieën golfers, waarbij hij de golfer naar zijn eigen mogelijkheden constanter en met nog meer plezier dit spel laat beleven.
Joost Hage is een van de meest bekende golfprofessionals van Nederland. Zijn brede kennis en enthousiaste wijze van lesgeven heeft menigeen tot betere prestaties aangezet en tot meer geleid. Zijn spectaculaire golf show overtreft alles en inspireert zelfs de niet-golfers. De show is een combinatie van “bijna” onmogelijke shots, mentale training, hilariteit en instructie.
Joost is ook tijdens presentaties als speaker of gastheer een graag geziene gast. Zijn open vizier, vriendelijkheid en soms waterval van enthousiasme heeft menigeen hem in zijn of haar hart doen sluiten. Joost is een programma vullende entertainer met als rode draad altijd de golfsport. Kortom een echte aanwinst voor Golfresort Harderwold. Bernadette Velthuis, golfbaan manager: “Naast de prachtige 18 holes baan met A status, de nieuwe 9 holes Par 3 baan, zeer goede oefenfaciliteiten en het nieuwe Golfrestaurant, willen wij meer mensen kennis laten maken met Golfresort Harderwold.

Lees hier verder op de website van het Kontakt het Veluwse Nieuwsblad.

Social Media
Buienradar