Archief

Verjaardag… vergeten

We zijn zeker haar verjaardag vandaag zeker niet te vergeten en daar extra aandacht voor website van Golfwenskaarten.nl.

Marrit Bekkema (1976) richtte Golfwenskaarten.nl in 2010 op. Golfwenskaarten.nl is het resultaat van een lang-gekoesterde droom om nu eindelijk eens een mooie wenskaart met golfgerelateerd thema te kunnen sturen aan de golfende vrienden. De gedateerde golfkaarten en ‘gefeliciteerd met je birdie’ had ze wel genoeg gezien. Nu, drie jaar later, heeft ze meer dan 250 golfwenskaarten voor allerlei verschillende gelegenheden, zoals huwelijk, kerst, geboorte (klein)kind, beterschap en pensionering. Heeft u een golffeestje? Birdie geslagen? GVB gehaald? Etentje met uw golfteam? Handicapverlaging? Jarig golfmaatje of geblesseerde golfvriendin? Voor praktisch alle gelegenheden heeft Marrit de afgelopen jaren een golfwenskaart gemaakt of gevonden.

Ga hier naar de website van Golfwenskaarten voor meer kaarten voor meer gelegenheden.

Social Media
Buienradar