Archief

Mario Golf: World Tour voor 3DS; nieuwe spelmodus en datum

Mario Golf: World Tour is het nieuwste deel in de bekende serie waarin Mario & Co. hun golfclubs pakken om een balletje te slaan. Het spel werd eerder aangekondigd, maar in de Nintendo Direct van gisterenavond is er eindelijk een datum genoemd, alsook een nieuw spelmodus voor de game.

De nieuwe spelmodus waarover Satoru Iwata het heeft gehad heet “Castle Club” (Kasteelclub) en is een soort carrièrestand die je met je Mii-personage mag spelen. Je kunt deelnemen aan toernooien om zo prijzen te winnen en zelfs bepaalde aspecten waarin je wat slechter bent trainen. Daarnaast heeft Nintendo het mogelijk gemaakt voor spelers om hun Mii-personages aan te passen met verschillende accessoires zoals petten, golfclubs en golfballen. Naast al deze details werd er ook een trailer getoond, welke hieronder te zien is. Uiteraard is het ook fijn om een finale verschijningsdatum te weten; die is 2 mei 2014. Op deze datum zal het spel zowel als fysieke game in de winkels komen te liggen maar ook als digitaal product worden verkocht via de eShop.

Lees hier het bericht op de website inthegame.nl

Social Media
Buienradar