Archief

Uniek in Nederlands meest complete trainingscenter Seve, de Trackman Range!

Golfcenter Seve opende in november spectaculair zijn deuren.
De verwachtingen lagen hierdoor erg hoog. Nu drie maanden later maakt Golfcenter Seve iedere belofte waar. De nieuwe leden stromen binnen en de sfeer zit er goed in bij Seve. Seve is het meest innovatieve en complete trainingscentrum van Nederland. Sinds december heeft Golfcenter Seve als enige trainingscentrum in Nederland de Trackman Range; een aanwinst voor alle golfers die hun prestaties willen verbeteren. (klik hier voor het filmpje van de opening).

De Trackman Range was voorheen iets wat alleen toegankelijk was voor de professionals. Maar Golfcenter Seve is Nederlands eerste trainingscentrum waar de Trackman Range ook voor de consument als trainingsfaciliteit ingezet kan worden. De Trackman Range is zeer gemakkelijk in het gebruik, het is een self-service trainingsfaciliteit waarmee de golfprestaties gemeten door middel van een GPRS signaal die de slag monitort. De Trackman Range meet wat er fout gaat gebaseerd op feiten. Hierdoor kun je heel concreet je verbeterpunten aanpakken. De Trackman Range is voor de beginnende golfer tijdens een lestraject een onmisbaar oefenmiddel, maar voor de gevorderde golfer is de Trackman Range ideaal om de slag te verbeteren en zelfs te perfectioneren!

Lees hier verder op de website van Seve.nl

Social Media
Buienradar