Archief

Doornse golfers steken handen uit de mouwen

Vol goede moed staan de vele vrijwilligers van de Doornse Golf Club klaar om een groot deel van het onderhoud aan “hun” golfbaan zelf ter hand te nemen. Met gepaste trots tonen zij een deel van de aangeschafte machines die hen gaan helpen om, tegen veel lagere kosten, de kwaliteit van de baan verder te verhogen.

Het onderhoud van een golfbaan, hoe klein ook, is een hoge kostenpost. De eigenaar van de golfbaan aan de Mariniersweg, de Stichting zwem- en sportaccommodaties, kwam met het verzoek aan de Doornse Golf Club om eens mee te denken hoe deze kosten konden worden teruggebracht.
Het antwoord kwam snel en was simpel: zelfwerkzaamheid. Gelukkig beschikte de “Doornse” al over een ploeg enthousiaste vrijwilligers, die op maandagochtenden bij elkaar kwamen om te klussen in en rond de baan. Heggen werden geknipt, takken gesnoeid en ook kleine reparatiewerkzaamheden werden uitgevoerd.

Lees hier verder op de website van Nieuwblad de Kaap

Social Media
Buienradar