Archief

3Golf

Ons 3golf administratiesysteem heeft tot doel uw plezier in het golfspel te benadrukken. U bent gaan golfen om het spel, niet de bijkomende administratieve zaken. 3golf vereenvoudigt en automatiseert uw ledenadministratie, handicapbeheer, scorekaarten, wedstrijdorganisatie, contributie en communicatie.

Ontstaan vanuit de praktische behoefte aan een goed stuk gereedschap voor de golfclub, met de intentie dat iedereen, altijd en overal beschikking heeft over alle functionaliteit. Altijd en overal impliceert een groot aantal manieren van weergeven. Tablet, smartphone, laptop, desktop, op al deze apparaten ziet 3golf er goed uit.

En uiteraard op een verantwoorde en veilige manier. Wij beseffen dat u als club zuinig bent op uw leden en hun privacy.

Ga hier naar de website van 3Golf.nl

Social Media
Buienradar