Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Mini Cooper hoofdprijs Hole in One op Best Golf

Vandaag is bekend geworden dat op 21 juni, tijdens de golfwedstrijd in het teken van de 25-jarige jubileumviering van Best Golf & Country Club,  de eerste deelnemer die het presteert om een Hole in One te scoren in een gloednieuwe Mini naar huis rijdt. De Mini Cooper,  the New Original, ter waarde van 28.000 euro,  wordt geproduceerd in Born en staat pas 15 maart in de showroom.

In regio Eindhoven werd niet eerder een Hole-in-One Auto gewonnen in een amateurgolfwedstrijd.

Tot voor kort lieten de golfregels van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) het niet toe om een auto te winnen met een Hole in One. Dat privilege was voorbehouden aan golfprofessionals. Het is dan ook de eerste keer in de 25-jarige geschiedenis van Best Golf dat een dergelijke waardevolle en sensationele prijs wordt ingezet tijdens een feestelijke clubevenement. De gloednieuwe Mini Cooper, de derde generatie Mini,  zal gedurende de hele jubileumdag op Best Golf te bewonderen zijn op een podium nabij de Par-3 hole waar spelers alles op alles zullen zetten om bal met één slag in de cup te slaan.

Lees hier verder op de website van Best Golf Lustrum.

Social Media
Buienradar