Archief

Golfclub Kleiburg viert 40-jarig bestaan

Golfclub Kleiburg viert dit jaar het 40-jarige bestaan. Op 4 januari is de viering van het lustrumjaar begonnen met een feest.Onder belangstelling van heel veel leden nam een lustrumleeuw met de naam Kleo alle aanwezigen mee naar de driving range, waar een vuurwerkshow het startsein voor het lustrumjaar was.

Golfclub Kleiburg speelt sinds 1974 in Brielle en is één van de oudste golfclubs in Nederland. In het begin was het een openbare baan met zes holes. Daarna vond een aantal gefaseerde uitbreidingen plaats naar uiteindelijk achttien holes naar ontwerpen van Frank Pennink en Gerard Jol. De golfbaan ligt er al ongeveer 25 jaar in de huidige lay-out. Vanaf 1998 exploiteert de golfclub het perceel in eigen beheer.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

 

Social Media
Buienradar