Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
1 gasten, 14 bots, 0 leden

Fortuin ligt klaar in Dubai

Tijdens de 25e verjaardag van de Dubai Desert Classic strooit de organisatie met prijzen. De meest opvallende is een cheque van 2,5 miljoen dollar voor de eerste profgolfer die morgen of zondag een hole-in-one slaat op de zeventiende. Het betreft een par-4 hole, die met een drive in een keer te halen is voor veel spelers.

Op die twee dagen zal de hole worden ingekort tot een kleine driehonderd meter, waardoor spelers eerder het risico nemen om voor de green en de vlag te gaan. Een ace op die hole kan meteen door voor een albatross, waar er dit jaar al twee van zijn gemaakt; vorige week in Qatar door Steve Webster en de eerste van 2014 staat op naam van Joost Luiten. Hij ramde op de tweede dag in Abu Dhabi op de par-5 tiende hole zijn tweede slag vanaf 227 meter in een keer de hole in.

Lees verder op Telegraaf.nl.

Social Media
Buienradar