Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
0 gasten, 15 bots, 0 leden

Column Daan Huizing: ‘De eerste zege is binnen!’

In zijn debuutjaar op de European Tour schrijft Daan Huizing elke week een column voor Golf Weekly. Deze week is Huizing in Dubai voor zijn debuut in de Desert Classic. Voorafgaand aan het toernooi won hij al een wedstrijdje …

In Abu Dhabi heb ik op het racecircuit gereden en gisteren heb ik gekart. Het karten was georganiseerd door een van de caddies. Iedereen kon inschrijven en behalve flink wat caddies waren ook mannen als Marcel Siem, Peter Hanson en Paul Casey van de partij.

Ik ben gek van snelle auto’s en autoracen, dat is een passie van me. Ik heb heel veel Formule 1 gekeken. Ik denk dat je daar toch wat van oppikt want ik heb wel feeling voor racen en karten. De wedstrijd gisteren heb ik gewonnen en ik heb ook de snelste ronde van de hele week neergezet.

Lees verder op GolfWeekly.nl.

Social Media
Buienradar