Archief

Testers gezocht: Oakley zonnebrillen

Golfers Magazine zoekt twaalf golfers die dit voorjaar mee willen werken aan een Oakley zonnebrillentest. Geef je nu op! Met grote namen als Bubba Watson, Ian Poulter, Zach Johnson, Rafa Cabrera-Bello en Yani Tseng timmert Oakley op de golfbaan flink aan de weg. Volgens de producent zijn de zonnebrillen dan ook niet alleen een fashion-statement, maar helpen ze ook daadwerkelijk tijdens het spelen.

Oakley heeft zogenaamde ‘sportspecifieke ontwerpen’, waaronder ook voor golf. Deze zonnebrillen laten door speciale rozige lenzen meer contrast en diepte zien. Boven in de bril zit een ‘fairway-zone’ die speciaal is ontworpen om scherp zicht over lange afstanden te bieden. Zo kun je de bal dus makkelijk volgen. Een ‘putting-zone’ lager op de lens zorgt ervoor dat de drager zijn hoofd op de green in een meer natuurlijke positie kan houden.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar