Archief

Hoogspanningsmasten Spaarnwoude ‘golfbalvriendelijk’ uitgevoerd

Energietransportbedrijf TenneT snapt niet waarom de Golfbaan Spaarnwoude zich zo druk maakt over de vervanging en bouw van drie nieuwe hoogspanningsmasten omdat ze zo worden uitgevoerd dat golfers er nauwelijks last van zullen hebben.

,,De masten worden hoger dan normaal en zo uitgevoerd dat ze niet de slagrichting blokkeren. De golfballen kunnen er nauwelijks tegen aan botsen. Alleen tijdens de bouwfase, die begin 2015 begint, zal de golfbaan enige last van de werkzaamheden hebben, maar de golfbaan blijft open. En we zijn nog steeds in overleg met het bestuur over hoe we het beste de werkzaamheden kunnen uitvoeren,”  zei een medewerker van TenneT vrijdag bij de Raad van State.

Lees hier verder op de website van IJmuider Courant.

Social Media
Buienradar