Archief

Garmin golf introduceert Approach G7 en G8

garmin golf g7

Garmin kondigt de Approach G7 en G8 aan en deze kleuren-touchscreen handhelds bevatten meer dan 30.000 internationale golfbanen, een oplaadbare batterij die meerdere rondes meegaat en nieuwe meetspecificaties zoals PlaysLike Distance, die het aangepaste aantal meters toont bij heuvels en dalen.

Voor golfers die er de voorkeur aan geven om de smartphone in de tas te laten, hebben de nieuwe Approach handhelds de nieuwe Smart Notifications technologie. En hiermee krijg je een seintje via zijn Approach als er email en sms binnen komt. De toestellen zijn compatibel met de vernieuwde Garmin Connect, en kan je oa. je scores uploaden.

De nieuwe PlaysLike Distance specificatie past de afstanden aan bij holes die bergaf- of bergopwaarts gaan. Ook geven beide modellen Club Advies, dat je er aan herinnert hoe ver je met iedere club slaat en geeft advies gebaseerd op slagafstand.

Lees hier verder op de website van Ladygadgets.nl

Social Media
Buienradar