Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

Wethouder Landwehr: ‘Die golfbaan komt er gewoon’

Wethouder André Landwehr van Vianen heeft het helemaal gehad met organisaties als Stichting Buiten Gezond Vianen en stichting Groene Hart. Beide organisaties blijven zich hardnekkig verzetten tegen de aanleg van golfbaan ‘De Kroonprins’ in de polder ten noorden van de A27.

De stichtingen hebben bezwaar gemaakt tegen de omgevingsvergunning en hebben in december hun bezwaren kenbaar gemaakt bij de bezwarencommissie. Die komt binnen een paar weken met een advies.

Felle reactie
“Ik ben er helemaal klaar mee”, zei een ongemeen felle wethouder dinsdag tijdens het wekelijkse persgesprek. “Houd nou eens een keer op met die bezwaren. Alle procedures zijn keurig netjes doorlopen, tot aan de Raad van State toe. Die golfbaan komt er gewoon.”

Lees hier verder op de website van het Kontact.nl

Social Media
Buienradar