Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
25 bezoekers online
7 gasten, 18 bots, 0 leden

Samenwerking ‘noordelijke’ golfbanen

Negen golfbanen uit het noorden van het land zijn de samenwerking met elkaar aangegaan in de promotie van ‘Golfen in het Noorden’. Doel: met name de golfers buiten Groningen, Friesland en Drenthe stimuleren om te komen spelen op de noordelijke banen.

De deelnemende clubs zijn de Leeuwarder Golfclub de Groene Ster, Golfclub Duurswold, Golfclub de Compagnie, Golfclub Holthuizen, Golfclub de Semslanden, Golfclub Martensplek, Green Meet*s, Drentse Golfclub de Gelpenberg, en de Drentsche Golf & Country Club.Door middel van de samenwerking willen de deelnemende clubs met name de golfers buiten Groningen, Friesland en Drenthe stimuleren om te komen spelen op de noordelijke banen.

Afgelopen week kwamen de clubs op de Drentsche Golf & Country Club bijeen om een verklaring van deelname te ondertekenen en om de gezamenlijke koers te bepalen. Dit golfseizoen zullen de clubs redactioneel gezamenlijk optrekken en worden onderling arrangementen samengesteld.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar