Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
3 gasten, 16 bots, 0 leden

Noordwijkse Golfclub de best gewaardeerde golfclub van Nederland

Persbericht-Golfers'-Choice-Award-Leadingcourses-Noordwijk kopieGolfers hebben de Noordwijkse Golfclub met een gemiddelde beoordeling van 8,9 uitgeroepen tot de beste golfclub van Nederland. De Noordwijkse verdiende ook vorig jaar die titel. Golfsociëteit De Lage Vuursche is de nummer 2, gevolgd door de Utrechtse Golfclub ‘de Pan’. De Golfers’ Choice-ranglijsten zijn samengesteld op basis van 175.000 beoordelingen van golfers in binnen- en buitenland op Leadingcourses.com.

In de beoordelingen worden tal van facetten meegewogen, zoals de golfbaan zelf, de algemene indruk van de club, het onderhoud, voorzieningen zoals de oefenfaciliteiten, het clubhuis en de prijs-kwaliteitverhouding. Ten opzichte van vorig jaar zijn er weinig grote verschuivingen in de top-10 van Nederland. The International, in 2013 ‘binnengekomen’ op plaats 6,  is inmiddels al de nummer vier op de ranglijst. Geijsteren Golf & Country Club komt de top-10 binnen ten koste van Golfclub Wouwse Plantage.

Lees hier verder op de website van Leadingcourses.com

Social Media
Buienradar