Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
10 bezoekers online
0 gasten, 10 bots, 0 leden

Beste Europese golfclub zit in Wales

De non-profit organisatie Club Managers Association of Europe heeft Royal Porthcawl Golf Club in het zuiden van Wales uitgeroepen tot beste golfclub van 2013. De Club Managers Association of Europe bestaat uit managementleden van diverse sportclubs uit Europa. De juryleden zijn vooral op zoek gegaan naar een club die traditionele normen combineert met vooruitstrevende ideeën en nieuwe leden weet aan te trekken, zonder de bestaande leden uit het oog te verliezen. Royal Portcawl Golf Club heeft de prijs gewonnen voor zowel de uitdagende linksbaan als het karakteristieke clubhuis.

De prestigieuze golfclub bestaat al sinds 1891 en na een verhuizing in 1895 werd er een 18-holes baan aangelegd. In 1909 kreeg het de titel Royal, hiermee was het een van de eerste golfclubs die deze eer kreeg.

Lees hier verder op de website van Reisgraag.nl

Social Media
Buienradar