Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Clubhuis voor golfbaan stap voorwaarts

Vijf jaar bestaat Golfbaan Spierdijk. De focus lag in eerste instantie op de baan zelf. “Als clubhuis werd er een tijdelijk gebouw geplaatst”, vertelt baanmanager Ronald de Rooij. “Maar nu is het tijd om verder de kijken”, zegt eigenaar Klaas Willem Duijn. De eerste paal voor een nieuw clubhuis is geslagen. En dat is best bijzonder in een tijd dat de Nederlandse golfbanen het door de recessie allesbehalve makkelijk hebben.

Ronald de Rooij: “Wanneer er nu dertig mensen binnen zitten, is het eigenlijk al vol. We willen meer. Evenementen, vergaderingen: het moet hier allemaal mogelijk worden.” Het clubhuis wordt gebouwd door aannemer Kuijpers uit Hoogwoud. In het uit twee verdiepingen bestaande pand komen naast een restaurant ook een golfshop, kleedruimtes, douches en een aantal aparte zalen waarin allerlei evenementen kunnen worden gehouden. Op twee terrassen hebben bezoekers een mooi uitzicht over de baan richting Spierdijk.

Lees hier verder op de website van Dichtbij.nl

Social Media
Buienradar