Archief

Nieuwe exploitant Pitch&Putt Golf Koekange met ambitieuze plannen

Frans de Rooy, de voormalige exploitant van Pitch&Putt Golf Koekange, vertrekt na 4 jaar weer terug naar Leiden. De vestiging is te koop gezet. Peter Kats uit Hoogeveen is vanaf de start van het nieuwe seizoen op 1 maart de nieuwe, trotse bedrijfsleider. Kats ziet het als een enorme uitdaging om het succes van een bedrijf, waar golf en horeca samen komen, verder uit te breiden.

Op dit moment staat de vestiging in Koekange nog steeds te koop. Eigenaar Erik Jorritsma hierover: “De vestiging blijft te koop, hoewel dit niet leidend is. Reden hiervoor is dat Pitch&Putt Golf landelijk nog steeds groeit en we graag willen investeren in nieuwe projecten. We hebben nu 25 vestigingen en momenteel zijn we bezig met nieuwe projecten in Almere en Amsterdam. Kortom, mochten we deze vestiging kunnen verkopen, dan doen we dat. De vestiging in Koekange blijft wel heel speciaal, het is namelijk de allereerste Pitch&Putt Golfbaan in Nederland. Bij Peter Kats is de baan zeker in goede handen. Ook blijft hij als franchisenemer aangesloten bij de Pitch&Putt Golf formule.”

Lees hier verder op de website van Golfnet.nl

Social Media
Buienradar