Archief

Wii Sports Club Golf

Nintendo heeft eindelijk het beste onderdeel van Wii Sports naar Wii Sports Club gebracht: Golf! Een van mijn eerste spellen waarin ik ook de meeste tijd in een niet nuchtere toestand heb gestopt. Gelukkig heeft Nintendo dikke rubberen condooms uitgevonden voor de WiiMotes, want dit spel heeft de potentie om tv’s te slopen. Uiteraard doe ik daar niet aan, want YOLO! Maar heeft de remake genoeg potentie om nu weer massaal tv’s te slopen of moet je hier met een grote boog omheen lopen?

Waar de andere delen van Wii Sports Club de Wii U-Gamepad alleen gebruikten als een veredeld Albert Heijn berichtenbord, gebruik je hem met Golf nu eens echt interactief. Door de gamepad op de grond te leggen, zie je de bal als het ware op de grond liggen en door je Wii-remote erboven te houden terwijl je een slinger aan de bal geeft kun je de richting bepalen. Dit doet het spel realistischer aanvoelen dan zijn voorganger en geeft een extra dimensie aan je slag.

Lees hier verder op de website van FOKGames.nl

Social Media
Buienradar