Archief

Speculaties over Derksen

Het grote gissen over de toekomst van Robert-Jan Derksen is begonnen. Vandaag heeft de 40-jarige golfer een persbericht verstuurd dat hij op 17 januari een belangrijke mededeling zal doen betreffende zijn carrière als prof op de European Tour. Vooral wordt er gespeculeerd over de mogelijkheid dat hij een punt gaat zetten achter zijn loopbaan. Het is een publiek geheim dat de golfer niet nog jarenlang doorgaat.

Vorig seizoen bekende hij nog aan Telesport niet altijd meer gelukkig op de golfbaan te staan. “Ik speel om te winnen en dat is al een tijd geleden”, liet hij destijds weten. In 2005 won Derksen op Madeira en in 2003 zegevierde hij in Dubai. Zijn enige twee zeges op de European Tour.

Lees hier verder op de website van de Telegraaf.

Social Media
Buienradar