Archief

Toptennisster zegt ‘ja’ tegen topgolfer

2014 is goed begonnen voor Caroline Wozniacki: De Deense tennisspeelster werd ten huwelijk gevraagd door haar vriend, golfer Rory McIlroy. De twee kondigden hun verloving meteen aan op Twitter. Wozniacki en McIlroy leerden elkaar kennen in de zomer van 2011. Enkele maanden later bevestigden de twee dat ze een koppel vormden. Vorig jaar gingen er geruchten dat hun relatie op de klippen gelopen was, maar dat bleek niet te kloppen.

De twee vierden het nieuwe jaar in Sydney, en dat leek McIlroy ineens het ideale moment om zijn geliefde ten huwelijk te vragen. ‘Ze heeft ja gezegd! Mijn eerste overwinning van 2014!’, twitterde de Noord-Ier, een van de beste golfers ter wereld.

Lees hier verder op de website van de Standaard.

Social Media
Buienradar