Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
10 bezoekers online
0 gasten, 10 bots, 0 leden

Stichting creëert een “kweekvijver” vol golftalent.

Vanaf 1 januari 2014 start de Stichting Golf Talent Nederland. Golf Talent Nederland gaat zich bezig houden met talentherkenning en talentontwikkeling van jeugdgolfers. De stichting is een initiatief van Peter Hemmen, die naast fervent en gepassioneerd golfer veel ervaring heeft opgedaan met jeugdgolf als NGF Jeugdcoach en sinds kort ook als gecertificeerd NGF Talentcoach .
Het doel van de stichting is het bieden van een trainings- en coachingsprogramma voor de jeugd topgolfer naast het reguliere programma bij de eigen club. Ervaring heeft geleerd dat er veel jonge talenten op de golfclubs rondlopen maar dat het lastig blijft voor de clubs om ze te begeleiden naar de top. Door professionalisering en bundeling van talent kan dit gerealiseerd worden, zodanig dat de jeugdgolfer ook aangesloten blijft bij de eigen golfclub. In de ontwikkelingsfase van Golf Talent Nederland is er goed gekeken naar de behoeften van spelers, clubs  en van golfpro’s. Daarnaast is er overleg geweest met de NGF om er voor te zorgen dat golftalent optimaal kan worden voorbereid op een carrière als toekomstige topsporter.
Lees hier verder op de website van Golfnet.nl
Social Media
Buienradar