Archief

Winterview Christel Boeljon

‘Weinig bijzonders, heel constant’, zo vat Boeljon het seizoen samen. Na een paar jaar met uitschieters bleven die in 2013 uit.

Nou is dat ook niet helemaal waar natuurlijk. In Turkije – op het door haar in 2011 én 2012 gewonnen toernooi – deed ze opnieuw lang mee om de zege, en ook in het Deloitte Ladies Open waren er kansen om te winnen. Ze speelde voor een dolenthousiast thuispubliek in de laatste flight, maar slaagde er – net als in Turkije – niet in nog een zege aan haar palmares toe te voegen door een matige slotronde.

‘Winnen komt wel weer’, zegt Boeljon vastberaden als we vaststellen dat het alweer even geleden is dat ze géén overwinning boekte. ‘Dat bedoel ik niet arrogant, maar ik wéét hoe je moet winnen, wat je ervoor moet doen en moet laten, hoe je het afmaakt. Voor nu is het belangrijk dat mijn spel constanter wordt. Als dat gebeurt komt het echt wel weer.’

Lees verder op Golf.nl.

Social Media
Buienradar