Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
21 bezoekers online
2 gasten, 19 bots, 0 leden

Nederlandse golfers @twitter

Twitter is niet meer weg te denken in de communicatie van topsporters. Ook de Nederlandse golfers doen mee.

 De aantallen volgers die de Nederlandse spelers genereren staan vanzelfsprekend in geen enkele verhouding tot de enorme aantallen die enkele Engelse en Amerikaanse spelers weten te bereiken. De honderdduizenden volgers die Westwood, Poulter, McDowell of Watson torenen hoog uit boven die van een Luiten, Besseling of Lafeber.

Desondanks zagen alle Nederlandse spelers die actief zijn op twitter hun aantal volgers toenemen, becijferde het bedrijf MaxLead Online Marketing. Zo steeg eerstejaarsprofessional Robin Kind maar liefst 136% en wist ook Taco Remkes ondanks zijn langdurige blessure 104% meer volgers aan zich te binden, al steekt Joost Luiten met ruim 16.000 volgers nog altijd met kop en schouders boven al zijn landgenoten uit.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar