Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Budgetgolfaward voor Golfresort Harderwold

De stemmers voor Golfresort Harderwold roemden naast de lage greenfeeprijs vooral de vriendelijke bediening en de kwaliteit van de baan. Harderwold heeft dit jaar een nieuw clubhuis in gebruik genomen, waardoor de kwaliteit volgens de stemmers verder is gestegen. Ook de ingebruikname van zes nieuwe holes in 2012 heeft de baan een kwaliteitsboost gegeven.

Bernadette Velthuis, manager van Golfresort Harderwold, is aangenaam verrast met de uitverkiezing. “Vorig jaar was het al onverwacht en nu helemaal”, zegt ze. “We hebben allemaal even de weg moeten vinden in onze nieuwe accommodatie en de golfers hadden natuurlijk ook hogere verwachtingen. Dat we dan toch deze prijs winnen, is een beloning voor iedereen die in ons bedrijf werkzaam is. En dat de Budgetgolfaward een publieksprijs is, maakt het alleen maar mooier.”

Greenfee-aanbiedingen van Golfresort Harderwold en andere Nederlandse golfbanen zijn te vinden op www.budgetgolf.nl.

Social Media
Buienradar