Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
22 bezoekers online
1 gasten, 21 bots, 0 leden

Stichting Golf Talent Nederland opgericht

Peter Hemmen, een jeugdcoach en gecertificeerd NGF Talentcoach, heeft in een persbericht bekendgemaakt dat hij de Stichting Golf Talent Nederland heeft opgericht. Het doel van de stichting is het bieden van een trainings- en coachingsprogramma voor jeugdtopgolfers naast het reguliere programma bij de eigen club.

Ervaring heeft volgens Hemmen geleerd dat er veel jonge talenten op de golfclubs rondlopen maar dat het lastig blijft voor de clubs om ze te begeleiden naar de top: ‘Door professionalisering en bundeling van talent kan dit gerealiseerd worden, zodanig dat de jeugdgolfer ook aangesloten blijft bij de eigen golfclub.’ In de ontwikkelingsfase van Golf Talent Nederland is volgens Hemmen goed gekeken naar de behoeften van spelers, clubs en van golfpro’s. Hemmen: ‘Daarnaast is er overleg geweest met de NGF om er voor te zorgen dat golftalent optimaal kan worden voorbereid op een carrière als toekomstige topsporter.’

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar