Archief

Nu ook Golf in Wii Sports Club

Wii Sports Club heeft sinds vandaag een nieuw onderdeel: golf. De sport biedt een ervaring met meer realisme dan het onderdeel in Wii Sports.

Op het televisiescherm kan de speler hoogteverschillen bekijken en de windrichting controleren voordat hij met de Wii-afstandsbediening Plus zwaait om de bal een klap te geven. De golfbal wordt weergegeven op de Wii U GamePad, die op de grond voor de speler ligt. Het spel heeft een opnieuw ontwikkelde golfbaan van negen holes die is gebaseerd op het Famicom-spel Golf: US Course. Ook bevat het spel de golfbaan van negen holes uit Wii Sports. Daarnaast is er een online multiplayeronderdeel en een gratis demo die 24 uur functioneert, zodat iedereen voor aanschaf dit spel, maar ook Tennis en Bowlen, al even kan proberen.

Lees hier verder op de website van Fokgames.nl

Social Media
Buienradar