Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Zeister ondernemers in gesprek

Op 12 december organiseerde Business Golf Zeist een ronde tafelgesprek, gecombineerd met wintergolf op Golfclub Schaerweijde. Ad van Zetten van Tand Techniek Zeist en bedrijfseconoom en jurist Jan Lamsma debatteerden over nieuwe ontwikkelingen als 3 dimensionale printers.
Ad van Zetten, Jan Lamsma, Sonja van Oudheusden, Rolph en Peter van Markus, Adriaan v.d Grift en  Sjaak de Wit. Foto: JA-TECH digital

Wat kan dat voor ondernemers betekenen. Het gaat om mensen verleiden, je klanten met de nieuwste ontwikkelingen meenemen in een droom en deze ook waar kunnen maken. De “ Dental Smile” vraagt om een innovatieve denkwijze, maar vooral om plezier hebben in wat je doet. Door het samen gaan van drie bedrijven, vergroot Tandtechniek Zeist haar mogelijkheden voor de toekomst. De medewerkers werken vanuit hun oplossend vermogen, in een lerende situatie. Zij zijn de pijlers van het bedrijf. Ad van Zetten reflecteerde op afgelopen jaar, waarin hij de ondernemer van het jaar werd (Rabobank Challange).Het is volgens hem beter om voor elkaar te zorgen en overeenkomsten te zoeken in plaats van verschillen.

Lees hier verder op de website van de Weekkrant.

Social Media
Buienradar