Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Zuid-Afrikaanse golfer wint toernooi Mandela

Golfer Dawie van der Walt uit Zuid-Afrika heeft in eigen land de overleden oud-president Nelson Mandela de laatste eer bewezen door vandaag het naar hem vernoemde golftoernooi bij Durban te winnen. Van der Walt was de beste in het Nelson Mandela Championship, dat vanwege het slechte weer was ingekort tot drie rondes.

Van der Walt had 195 slagen (15 onder par) nodig voor 54 holes, waarmee hij de Engelsman Matthew Baldwin en de Spanjaard Jorge Campillo 2 slagen achter zich liet. Daniel Brooks uit Engeland, na vrijdag nog leider, vergooide zijn kansen op de eindzege met een slotronde van 76 (+6).

Lees verder op AD.nl.

Social Media
Buienradar