Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
1 gasten, 10 bots, 0 leden

VVD eist voortgang Golfbaanproject Domburg

De VVD doet donderdag een poging het Domburgs Golfbaanproject vlot te trekken. de liberalen komen dan tijdens de raadsvergadering met een initiatiefvoorstel.

Als dat wordt aangenomen, moet recreatie-wethouder René Molenaar (CDA) binnen drie maanden een overzicht geven van alle acht varianten voor de uitbreiding van de golfbaan en de daarbij horende bouw van villa’s, appartementen en een hotel, compleet met alle mitsen en maren. Ook moet hij aangeven welke verkeersmaatregelen daar bij horen, wat de inbreng is van de Domburgse golfclub zelf, en wat het belang is van de beoogde hotelbouw.

Lees hier verder op de website van PZC.

 

Social Media
Buienradar