Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Willie Nelson zet golfclub in Texas te koop

Willie Nelson heeft zijn Pedernales Golf Club en het aangrenzende landgoed in Texas te koop gezet. De 80-jarige Amerikaanse countrylegende vraagt 3 miljoen dollar (ruim 2 miljoen euro) voor het stuk grond in het plaatsje Spicewood. Dat meldt Wenn.

Nelson liet de 9-holes golfbaan, omgedoopt tot Willie Nelson’s Cut & Putt, in 1979 aanleggen en in het bijbehorende clubhuis liet hij onder meer een opnamestudio bouwen. Zijn goede vriend Fran Szal beweert dat Willie het landgoed al diverse malen weer van de markt heeft gehaald. “Ik denk dat Willie nog steeds twijfels heeft”, aldus Szal.

Lees hier verder op de website van de Stentor.

Social Media
Buienradar